За нас

паметници, бордюри, гранит, мрамор, варовик - варна

Рано или късно в живота на повечето хора настъпва време, в което Ви се налага да преживеете тежки моменти. Ние разбираме и съпреживяваме мъката на нашите клиенти. Можете да оставите част от тези грижи на нас! Дългогодишната ни работа с гранит, мрамор и варовик гарантира за перфектни резултати при изработката на паметници, бордюри и други изделия от камък.

В Bellezze прилагаме абсолютно новаторски подход при работата си и акцентираме върху най-доброто за вашите скъпи хора – строго персонализирано и уникално, за да може най–доброто и красивото да остане през вековете. Ние приемаме работата си като изкуство носещо индивидуално послание.

Разполагаме със собствена база за изработка на надгробни паметници и много други изделия от каменни материали. Разполагаме и работим с доказани машини, собствена модерна техника, инструменти и екип от опитни професионалисти и специалисти – дизайнери, гравьори, дърводелци, технически ръководители, монтажисти и др.

За да можем да отговорим на вашите нужди, когато се налага от идейния до идеалния проект и неговата изработката и монтаж.

Ние изработваме паметници, бордюри от гранит, мрамор, варовик и др. материали. Предлагаме и изработка на камини, чешми, кухненски плотове, стъпала, первази, скулптури, вази и др. от гранит, мрамор и варовик и др.

В Belezze работим само с висококачествени материали, които се избират за вас най-хубавия камък от най-добрите кариери в България или внос.

Освен всичко това, нашата фирма разполага със собствен висококачествен транспорт. Възможна е изработка, доставка и монтаж до всички точки на България. Поставили сме редица паметници в гр. Русе и Област Русе/ в гр. Разград и Област Разград/, в гр. Добрич и Област Добрич/ в гр. Шумен и Област Шумен.

Всеки паметник при нас е произведение на изкуството и е:

  • Индивидуално послание!
  • Символ
  • Ръчно изработен…
  • …с Майсторлък и внимание към всеки детайл и елемент!
  • Изваян
  • Внимателно обмислен
  • Уникален

Гарантираме направено с любов уникално изпълнение,
подходящо за вашия любим човек!